Trifli af rabarberkompot

hvad byder du uventede gæster?

Som opfølgning på de sidste par indlæg om rabarber og rabarberkompot, må jeg hellere smide opskriften, på en af de lækreste og nemmeste sommerdesserter jeg kender, nemlig trifli med rabarberkompot. Netop denne dessert synes jeg rent personligt, er den bedste grund til, altid at have rabarberkompot i køleskabet, hele sommeren. Det eneste andet du skal bruge, er noget fløde og nogle makroner, måske lidt vaniljesukker, og så kommer du til at tage kegler, når uventede gæster dukker op eller når selskabet bliver lækkersulten hen af aftenen. Jeg ved bare, at du kommer til at elsker trifli af rabarberkompot, lige så meget som mig.

opskriften

Det skal du bruge til 4 per:

2½ dl piskefløde
2 tsk vaniljepulver
16 makroner
4 dl rabarberkompot http://madsager.dk/rabarberkompot/

Sådan gør du:

Makronerne knuses til grove stykker.
Fløden tilsættes vaniljepulver og piskes.
I glas efter eget ønske, fyldes bunden med kompot, herefter et lag med makroner, så flødeskum osv.

En vaske hænder guide til dig, som har sovet lidt i timen den sidste måned: https://www.foedevarestyrelsen.dk/SiteCollectionDocuments/26_Kampagne/planche_s%C3%A5dan%20vasker%20du%20h%C3%A6nder.pdf

2 meninger om “Trifli af rabarberkompot”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.