TikTok pasta -en udvidet version

Bedre sent end aldrig

Ja jah… gammel mor her, skal lige vende sig til tanken om, at det nu er på medier som TikTok, at de nye mad-trends skal findes. Men når det så er sagt, så er denne TikTok pasta både nem og lækker, hvilket sikkert er årsagen til dens popularitet. Det tager virkelig kun ganske få minutter, at smide et feta blok og nogle tomater i et fad, med lidt hvidløg og krydderurter, for til sidst at vende det hele rundt -og så er der serveret på 30 min.

En udvidet version

Men det behøver ikke være alt for nemt og selvom simpelt er godt -særligt i det italienske køkken, så fik jeg alligevel lyst til, at gøre lidt mere. Du kan selvfølgelig lave din TikTok pasta helt klassisk, eller du kan have din egen yndlings udgave. Min version er med peberfrugt og aubergine, men i virkeligheden kan du bruge de grøntsager du vil. Måske en udgange med broccoli og asparges? eller du kunne stege lidt kylling til, eller måske riste lidt bacon eller pinjekerner? Det bliver aldrig kedeligt at lave TikTok pasta.

Opskriften

Det skal du bruge:

500 g puck fetaost
500 g cherrytomater
3 fed hvidløg
1 aubergine
1 gul peberfrugt
Frisk rosmarin, oregano og timian
½ dl olivenolie
Salt og peber
500 g god pasta

Sådan gør du:

I et stort ildfast fad, kommes en hele pakke fetaost, cherrytomater, peberfrugt og aubergine i små tern.

Pil hvidløg og hak dem fint. Tilsæt hvidløg og olie. Drys med krydderurter, salt og peber.

Bag retten i 20-25 minutter i ovnen ved 200 grader.

Imens fadet er i ovnen, så koges pastaen.

Tag fadet ud af ovnen og mos det hele sammen til en cremet konsistent. Vend derefter pasta i og drys med friske krydderurter.

Lyst til en anden populær bette ting? http://madsager.dk/cremet-dalgona-iskaffe/

Hvad fanden er TikTok? https://www.tiktok.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.