Thai dressing

et af Livets store spørgsmål

Der er mange spørgsmål her i livet, som er vigtige at få svar på. Hvad vil jeg arbejde med og hvor vil jeg bo. Hvad skal mine børn hedde og hvilken dressing ville jeg vælge, hvis jeg kun kunne vælge èn dressing til alt min mad, resten af livet. Her får du mit bud på en lækker thai-dressing, som går til alt fra sushi til cornflakes, altså sådan næsten da. Denne thai-dressing er den perfekte kombination af det salte, sure, søde, bitre og umami, hvilket gør, at den stimulerer alle de rigtige steder -som man siger på thai.

Jeg bruger thai-dressing til alle former for asiatisk mad, men den er særlig god til friske forårsruller og div. bowls med nudler og grønt. Sørg for at smag til undervejs, da dressingens hemmelighed ligger i den perfekte balance.

opskriften:

Det skal du bruge:

6 spsk soja
Saften fra 1 lime
1 tsk ris eddike
3 spsk sesamfrø
1 spsk fishsauce
2 tsk rørsukker
Friskkværnet peber
1 fed presset hvidløg
2 tsk frisk fintreven ingefær

Det gør du:

Rist sesamfrøene på en tør pande til de er gyldne. Stil dem til køl. Bland soya, lime, eddike, fishsauce, rørsukker, peber, hvidløg og revet ingefær. Smag til og ret smagen til, efter behov. Tilsæt sesamfrøene.

Lyst til en thaisuppe? http://madsager.dk/thailandsk-rejesuppe/

Thailand: https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/thailand/

Her tænker du på “Thai dressing”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.