Smoothie bowl – den røde

Skal det nu til at være trendy med smoothie bowl?

Lad mig være ærlig. Det har taget mig noget tid, at accepterer de hersens “bowls” Jeg har længe gået og kigget på dem og ment, at det var lidt noget pjatværk, at hælde en smoothie i en skål, sirligt pynte den og derefter ophøje konceptet, til en eller anden form, for super spise. Ja, det mener jeg nu stadig væk. Men så en dag forvildede jeg mig alligevel ind på en side, fyldt med en masse lækre og smukke bowls. Om det er graviditeten, det faktum at jeg havde alle ingredienserne i forvejen, eller måske en kombi ved jeg ikke, men det tog ikke mange sek. før jeg stod i køkkenet og hev frosne bær ud af fryseren i ren smoothie-eufori. Fik jeg nævnt at kl. var 00:15? Nå, men det er vel egentlig også ligegyldigt. Min første smoothie bowl -den røde, var lavet på mindre end 10 min. og den smagte himmelsk. Jeg har ikke kunne stoppe med at “bowle” siden. -det passer!

Her får du opskriften på min allerførste bowl -den røde.

Opskriften

Det skal du bruge til 1 per:

1 dl skyr vanilje
150 g frosne blandede røde bær fx:
Jordbær, hindbær og blåbær
Minimælk efter behov
Valgfri topping fx:
Blandet mysli
Skåret banan, blomme el æble
Mandler og andre nødder
Friske bær

Sådan gør du:

Start med at gøre toppingen klar. Skær frugt ud, find mysli frem mm. Så undgår du, at din smoothie står og smelter, mens du ordner topping.

De frosne bær, skyr og en god sjat mælk, kommes i en blender og køres godt rundt. Juster konsistensen med lidt mælk, til den er tyk og cremet.

Kom smoothien i en skål og pynt med topping.

Spis med det samme.

Lyst til mere smoothie bowl? http://madsager.dk/smoothie-bowl-den-gule/

For mere info: https://www.youtube.com/watch?v=mfM-gg1WqvM


2 meninger om “Smoothie bowl – den røde”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *