Rabarber mojito

opskriften:

Det skal du bruge til 2 drinks:

1 lime
4 små kviste frisk rosmarin
knust is
mørk rom
danskvand

Rabarbersirup:
300 g rensede rabarber
1 dl vand
3 kviste frisk rosmarin
rørsukker

Sådan gør du:

Rabarbersirup:
Skær rabarberne i små stykker af 1 cm og kom dem i en gryde, med vand og rosmarin. Kog ved svag varme i ca. 10 min. Tag gryden af varmen og si rabarberne fra.

Afmål saften. Kom rabarbersaft og en tilsvarende mængde sukker i en gryde og kog ind til en sirup. Det tager små 10 min.

Den søde sirup kan også bruges til desserter eller over en portion vaniljeis, men så skal den laves uden rosmarin.

Mojito:
Skær lime i kvarte, og fordel i fire glas sammen med rosmarin. Top med knust is, mørk rom og danskvand efter smag.

Tilsæt rabarbersirup, og rør rundt. Server straks.

Rabarber sirup

En anden god sommerdrink: http://madsager.dk/cosmopolitan/

Hvordan ser sådan en majbøg ud? https://www.google.com/search?rlz=1CAGWKK_enDK868&source=univ&tbm=isch&q=majb%C3%B8g&sa=X&ved=2ahUKEwji4YjDxNnpAhXZ8qYKHXlSC7UQsAR6BAgMEAE&biw=1366&bih=617

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.