Quinoa-deller

opskriften:

Det skal du bruge til 15 stk:
150 g quinoa
2 1/2 dl grøntsagsbouillon
150 g kikærter, iblødsat og kogte (evt fra dåse)
3 æg
2 rødløg, finthakket
1 håndfuld persille, finthakket
3 fed hvidløg
2 tsk spidskommen
1 tsk timian, tørret
1 tsk oregano, tørret
4 spsk hvedemel
75 g feta
1 tsk flagesalt
sort peber, friskkværnet

Sådan gør du:
Skyl quinoaen grundigt gennem en sigte og kom den derefter i en gryde med grøntsagsbouillion. Lad den koge under låg i ca. 10 min

Kom den kogte quinoa i en skål, og rør det grundigt sammen med æg, finthakket rødløg, presset fed hvidløg, persille, grofthakket kikærter, alle krydderierne, hvedemel og smuldret feta. Rør det godt sammen.

Varm en pande op med olie og evt smør, og form quinoa frikadellerne.
Steg dem på panden og vend dem først når de hænger godt sammen og er sprøde.

Har du lyst til noget andet vegetar? http://madsager.dk/sweet-potato-pot-m-linser/

Tandlægens anbefaling: https://www.tandlaegeforeningen.dk/patienter/gode-raad/om-tandboerstning/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.