Pappardelle m. rejer og tomat

Simple Ǹ Deliciouse pappardelle

Simpelt og lækkert, er det italienske køkken i en nøddeskal. Gode råvarer, som kan smages og som ikke forsøger at være andet, end hvad det er. Ærlig mad. Det er jeg virkelig stor fan af. Pappardellerne har jeg lavet på pastamaskine, hvilket sætter prikken over i ét, i italiensk! Men det er ikke et must og du kan sagtens købe frisk pappardelle, som kan lidt af det samme. Lad dig ikke snyde af de få ingredienser og det lidt dårlige billede, men nyd i stedet det simple og ærlige. Jeg skal nok lige sende en klage til fotografen.

Piiiist! Opskriften er inspireret af Gordon Ramsay

opskriften

Det skal du bruge til 4 per:

400 g pasta, hjemmelavet eller købt frisk
1 frisk rød chili
2 fed hvidløg
200 g tigerrejer uden skal og renset for tarm
2 dl hvidvin
100 g cherrytomater
1 øko citron
Frisk basilikum
3 forårsløg
Salt og friskkværnet peber
Olivenolie

Fremgangsmåde:

I en stor pande, sauteres hvidløg og finthakket chili i en smule olie.

Tilsæt rejerne og steg dem i 1 min. Tilsæt hvidvin, cherrytomater i halve og forårsløg i skiver. Smag til med salt og peber.

Bring en gryde med saltet vand i kog. Når det bulderkoger puttes pastaen i og koges al dente.

Dræn pastaen og vend med rejerne og citronskal og hakket frisk basilikum. Pynt også med basilikum og citronskal.

Lyst til andet pasta? http://madsager.dk/ravioli-m-kanteral-ricotta-og-smoersauce/

Læs mere om de forskellige pastatyper: https://samvirke.dk/artikler/kend-forskel-paa-pastatyperne#slide-0

Her tænker du på “Pappardelle m. rejer og tomat”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.