Ostesnurrer og snegle

400 følgere og ostesnurre

Så tog man lige på hytteferie med familien og imens rullede der rigtig mange nye følgere ind, på madsagers insta-profil. Rigtig hjertelig velkommen til jer. Det er dejligt, at så mange finder inspiration i Camillas og mine opskrifter og at i har lyst til at følge med. Det giver os lyst til at blive endnu bedre og til at dele endnu mere, så tak for det.

Giv endelig din mening til kende om opskrifterne, tag os på instagram eller kommenter på bloggen, hvis du har noget på hjertet. Vi vil meget gerne følge med i, hvordan det går med vores opskrifter derude.

opskriften:

Det skal du bruge:

20 g gær
3 dl lunken vand
400 g hvedemel
½ pk smøreost fx pikant eller hvidløg
75 g blødt smør
1 tsk sukker
1 tsk salt
150 g revet cheddar -vælg en ost som smager af noget
Frisk timian
1 æg

Sådan gør du:

Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, sukker og mel. Ælt dejen godt igennem. Tilsæt smør og ælt dejen blank og smidig i mindst 8 min på røremaskinen. Lad den hæve tildækket i 45 min.

Vend dejen ud på et meldrysset bord og rul den ud til en firkant. Smør dejen med smøreost.

Vil du lave snegle fordeler du revet ost og frisk timian på hele dejen, ruller den på den langsog skærer den i skiver på ca 2 cm. Læg dem på en bageplade og giv dem et lille tryk.
Vil du lave snurre, fordeler du revet ost og frisk timian på halvdelen af dejen. Fold den anden halvdel over og tryk eller rul de to lag godt sammen. Skær dejen i strimler på ca 2 cm og twist dem nogle gange, mens du vikler dejen rundt om sig selv. Du lukker snurren ved, at skubbe enden ned i midten. Læg snurren på en bageplade

Lad dine snegle snurrerne hæve tildækket i 30-45 min. Pensel dem med sammenpiset æg og bag dem ved 200 grader i ca. 15-20 min. Vi du fryse dem ned, er det en god ide, at underbage dem en lille smule, så de bliver helt perfekt, når du skal bruge dem til fx en varm suppe.

Mariager campingplads: https://www.mariagercamping.dk/dk/?gclid=EAIaIQobChMI7diIyP_e6gIVVuR3Ch05SwTHEAAYASAAEgKaOfD_BwE

Cafe Salt: http://saltcenter.dk/copy-salttouch-wellness/

Mariager bistro og konditori https://www.facebook.com/Mariager-Bistro-Konditori-1810293432553275/reviews/?ref=page_internal&path=%2FMariager-Bistro-Konditori-1810293432553275%2Freviews%2F

En suppe til dine ostesnurre og snegle: http://madsager.dk/broccolisuppe-m-mandler/

2 meninger om “Ostesnurrer og snegle”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *