Om

Velkommen til madsager

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er om.jpg

Hejsa!
Mit navn er Stine og udover at være både idekvinde, it-ekspert og pr-ansvarlig her på siden, besidder jeg også stillingen som chefkok. Jeg har interesseret mig for mad siden jeg var en stor pige og for mig er madlavning ren kærlighed.

I 2012 oprettede jeg en siden på Facebook ved navn Stine good-food opskrifter. Her postede jeg en masse af mine bedste opskrifter, som jeg tvang venner og familie til at følge med i.
I 2019 besluttede jeg mig for, at ændre navnet til madsager og samtidig lave denne hjemmesiden. Håbet er at kunne glæde andre, med gode og gennemtestede opskrifter, der aldrig fejler. Hvem ved, måske du finder din næste livret netop her.

På siden vil du, hvis du læser de forskellige blogindlæg, kunne finde det som fylder mest, nemlig mine unger og mad. Jeg har krydret det hele med hverdags tanker og smagt til med spekulationer, omkring livet som mor til 1-2-3 børn.

Privat bor jeg i hus med min kæreste og vores tre piger på 5, 2 og 0 år, i kanten til Rold Skov. Familien er de bedste smagsdommere jeg kunne tænke mig og særligt pigerne, sætter krav til hurtig og børnevenligt hverdagsmad. I weekenderne tager de voksne over og maden må gerne kræve lidt mere.

Jeg håber du finder hvad du søger.


Stine

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er camilla.jpg

Hej
Jeg hedder Camilla og jeg har fået lov til at være medskribent på madsager.dk. Jeg deler samme passion for madlavning som Stine, og jeg glæder mig til at inspirere jer alle med – forhåbentlig – nye, lækre og spændende opskrifter – som gerne skal være nemme at gå til.

Jeg brænder primært for det salte køkken, men får i ny og næ også bevæget mig ud i at bage. Som lille ville jeg gerne være kok, men en mand sagde, at arbejdstiderne ikke var de bedste. Den mand var min far. Jeg blev ikke kok, men lod ikke min passion for mad gå i glemmebogen af den årsag. Jeg elsker at eksperimentere og afprøve nye ideer i køkkenet. Ideer som jeg nu vil dele med jer. Og det glæder jeg mig rigtig meget til!

-Camilla