Mad og kærlighed

Kærlighed – Love – Amour

Det er vidst ingen hemmelighed, at mad og kærlighed hænger uløseligt sammen. Sådan er det i ihvertfald i mit liv. Det er bla. gennem maden, at jeg viser kærlighed til min familie. Når jeg gør mig umage og kræser om min mad, er det for at gøre det godt for dem jeg elsker.

Lillesøster er ankommet

Kærlighed er der masser af i huset for tiden. Særligt efter d. 16 april, da vores lillesøster kom til verden og vi nu kan kalde os en familie på 5. Det er en vild følelse og jeg er stadig ved at vende mig til tanken. Heldigvis har lillesøster det godt og hun er nem at tilfredsstille rent kulinarisk. Hvad resten af familien angår, så har jeg måtte slække lidt på madlavningen og det giver mig dårlig samvittighed. Det er i virkeligheden noget pjat, for min krop er stadig noget påvirket, af 6 måneder med bækkenløsning og jeg bliver hurtigt træt. Min mand har taget en stor tørn og har sørget for, at vi i det mindste har fået noget hver dag, men med svingede kvalitet.

Kærlighed i fryseren

Heldigvis er jeg omgivet af nogle helt vidunderlige mennesker, som kender mig godt og som ved hvad det betyder for mig, at kunne give min familie og mig selv, noget ordentlig mad. Derfor havde min kære søster, allerede inden lillesøsters ankomst, fyldt fryseren med frikadeller, flødekartofler, og pølsehorn. Derudover havde hun forberedt cookie dej, som hun havde trillet og frosset ned. Mega smart. Egentlig var de tiltrængt barselsgæster, men da de er begrænsede grundet corona, spiser jeg faktisk de fleste selv. Samtidig giver det mig en helt enorm tilfredsstillelse, at kunne servere et lunt og hjemmebagt pølsehorn for mine piger, når eftermiddagssulten kommer snigende. Helt uden at overanstrenge mig.

Stjæl min søsters trick og frys cookie dej ned! Det er skide smart!

Min mor har også hjulpet, ved at sørge for nybagt franskbrød. Det er altså luksus, at kunne spise et lunt og hjemmebagt frankbrød med tandsmør -lige som man fik det hjemme i barndomshjemmet.

Aartiderne

I barselsgave af en kær veninde fik vi to kasser fra Aarstiderne. Hallelulja, hvor blev jeg glad. Den ene kasse “familiekassen” bestilte jeg til levering med det samme og jeg var virkelig imponeret over dens indhold. Særligt den grønne del med grøntsagerne, var virkelig lækker. Et stort flot salathoved, smukke peberfrugter og lækre sær-varer som ramsløg og brøndkarse. Alt økologisk og friskt. Vi lavede første ret her til aften. Minibøffer med spinatflødesauce, ris og grønt. Det smagte rigtig dejligt. Jeg kan særligt godt lide, at ungerne også spiste med. Det var ikke alt de ville have, men der var elementer, som jeg tænker ville falde i de fleste børns smag. Nu glæder jeg mig til, at lave hurtigt, sund og lækkert mad til familien igen i morgen og til, at den anden kasse kommer mandag “Frugt og grønt” kassen.

Imens vil jeg bruge den vundne tid, på at kigge på min lille baby og på, at give de to storesøstre, lidt ekstra opmærksomhed.

But I will be back!

Søster er makeup artist. Tjek det ud: https://bigsta.net/account/linnfortheskin/

Også veleget til fryseren: http://madsager.dk/pirogger-m-spicy-oksefyld/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *