Fladbrød

hjemmelavet fladbrød er bare bedst

Kig lige en ekstra gang på billedet herover. Hvor lækkert er det ikke lige med hjemmelavet fladbrød, som man kan sidde og rive fra hinanden og dyppe i små dips og spise med lækkert fyld? Fladbrød er virkelig nemt at lave og så giver de en helt anden smagsoplevelse, end hvis du køber dem i en butik. Jeg serverede mine fladbrød med hjemmelavet hummus http://madsager.dk/hummus/, en auberginesalat http://madsager.dk/aubergine-salat/, krydret kylling og et grøntsagsfad.

opskriften:

Det skal du bruge til ca 12 stk:

4 dl lunkent vand
1 tsk salt
25 g gær
600 g hvedemel

Sådan gør du:

Start med at røre gæren ud i det lunkne vand og tilsæt herefter salt.

Tilsæt nu mel lidt efter lidt og ælt dejen godt igennem. Sæt dejen til hævning et lunt sted i 60 min.

Slå dejen sammen og del den i 12 stykker. Rul dine stykker med dej ud til cirkler. De skal være tynde. Brug gerne lidt mel, så de ikke klistrer fast på bordet.

Varm en pande op til middelhøj varme og steg dine brød i en lille sjat olie.

Hvad med at spise en falafel til? http://madsager.dk/falafel-i-pita/

Fars dag: https://da.wikipedia.org/wiki/Fars_dag

6 meninger om “Fladbrød”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.