Cremet Dalgona iskaffe

Dalgona er Camillas absolutte sommerfavorit

Da da da daaaaaa……! Lad mig præsentere…

Det er med stor glæde, at jeg nu kan afsløre, at madsager får endnu en madskribent. Det betyder endnu flere lækre opskrifter til dig og du kan godt glæde dig, for det er en kompetent dame, som nu kommer på madsager-holdet. Vi er stolte af, at kunne præsentere Camilla.

Præsentation

Hej – Jeg hedder Camilla og jeg har fået lov til at være medskribent på madsager.dk. Jeg deler samme passion for madlavning som Stine, og jeg glæder mig til at inspirere jer alle med – forhåbentlig – nye, lækre og spændende opskrifter – som gerne skal være nemme at gå til.

Jeg brænder primært for det salte køkken, men får i ny og næ også bevæget mig ud i at bage. Som lille ville jeg gerne være kok, men en mand sagde, at arbejdstiderne ikke var de bedste. Den mand var min far. Jeg blev ikke kok, men lod ikke min passion for mad gå i glemmebogen af den årsag. Jeg elsker at eksperimentere og afprøve nye ideer i køkkenet. Ideer som jeg nu vil dele med jer. Og det glæder jeg mig rigtig meget til!

Camilla er ny medskribent på madsager

Min første opskrift

Som min første opskrift som medskribent, så vil jeg gerne dele min sommerfavorit med jer – Dalgona iskaffe. For elsker du kaffe som jeg gør, så er det helt sikkert ikke gået din næse forbi, at denne kaffe-trend hitter for tiden. Iskaffen er lækker, cremet og perfekt til de lune sommerdage. Faktisk faktisk perfekt uanset vejr. Den smager nemlig himmelsk, også med en sjat Baileys..host host.

Opskriften:

Det skal du bruge til 1 glas:

2 spsk. instant kaffe
2 spsk. sukker
2 spsk. kogende vand
2 dl sødmælk
4 isterninger
Evt en sjat Baileys

Sådan gør du:

Put instant kaffe, sukker og kogende vand i en skål og rør rundt med en ske til kaffen er opløst.

Pisk med en elpisker til massen er blevet cremet og til en fast skum.

Put isterningerne i et glas og hæld mælk over isterningerne.

Put kaffeskummet ovenpå mælken i glasset. Voilá!

Rør rundt i glasset inden du drikker det, så det bliver en lækker cremet konsistens.

Lyst til en anden lækker sommerdrik? http://madsager.dk/cosmopolitan/

Musikken til din Dalgona iskaffe: https://www.youtube.com/watch?v=kRt2sRyup6A

3 meninger om “Cremet Dalgona iskaffe”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *