Bananpandekager

De altid perfekte bananpandekager

Holy moley hvor har jeg lavet disse bananpandekager, mange gange efterhånden -måske flere gange, end almindelige pandekager. Det er så simpel en opskrift, at selv jeg kan huske den i hovedet og jeg skulle efter sigende have “ammehjerne”
Jeg elsker disse bananpandekager for, at være super hurtige at lave, fordi de kan varieres i uendeligheder og så elsker jeg dem fordi, mine piger elsker dem.

Jeg nyder dem oftest med en klat skyr vanilje, bær, mandler og chokolade, mens pigerne bare snupper en natural i farten eller en klassisk med sukker og syltetøj.

I bunden af opskriften finder på en udgave, som er lidt grovere og som også indeholder blåbær.

Fik jeg nævnt at de også er virkelig gode på brunchbordet?

en tidlig morgenpandekage

Nu har jeg aldrig været velsignet med børn, som sov længe og særligt min mellemste, har været morgenmenneske fra den dag hun blev født. Samtidig var hun som baby, en meget sulten en af slagsen, hvilket gav nætter med uendelige mange ammeafbrydelser. Efter en nat med spiseri hver og hveranden time, forstår man pludselig, hvorfor fratagelse af søvn, er så effektiv som torturredskab. Men ikke nok med, at hun vågnede mange gange i løbet af natten, så vågnede hun også ofte helt utrolig tidligt, som i kl 04:00 tidligt.

Og hvad gør man så, når man alligevel står i sit køkken kl 04:15 og skal have tiden til at gå? Man laver selvfølgelige bananpandekager til manden og det stadig sovende barn. Omkring kl 6 var baby putteklar og jeg kunne vende tilbage til dynerne og glæde mig over 1-1½ times søvn mere, inden det igen gik løs. Jeg beder til baby-guderne, at vores lillesøster, ikke får samme morgenrutiner – selvom der nok ville være flere i huset, som ville glæder sig over pandekager til morgenmad.

opskriften

Det skal du bruge:

2 modne bananer
3 æg
1 dl havregryn
1 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1½ tsk vaniljesukker
En knivspids salt
Olie eller smør til stegning

Sådan gør du:

Alle ingredienserne kommes i en bleder og blendes til en ensartet dej.

Steg 4 små pandekager ad gangen med middelvarme, til de en gyldne på begge sider.

En variation:

Ønsker du at lave en grovere blåbær version, tilsætter du dejen 1 dl blåbær, et ekstra æg og laver halvdelen af hvedemelet om til groft rugmel.

En anden lille hapser: http://madsager.dk/kanelsnegl/

Søvn: https://www.vendlet.dk/viden-om/soevn/kunstigt-lys-goer-os-syge

Her tænker du på “Bananpandekager”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.